PUIK & ADVIES
Algemeen advies horecazaak
​
Loopt je horecazaak al een tijdje niet zo lekker maar kan je er niet de vinger op leggen waar het aan ligt? Dan kom ik graag eens langs om mee te kijken, advies te geven en veranderingen door te voeren. Het wordt een op maat gemaakt traject wat we dan ingaan. Ik onderzoek alle facetten die een horecazaak tot een succes maken, denk aan personeel, marges, inkoop, leveranciers, uitstraling en marketing.
Neem contact met mij op voor een uitgebreide uitleg van de mogelijkheden.
Samenstellen wijnkaart
Op zoek naar iemand die al jouw wijnzaken uit handen neemt?
Het schenken van de beste wijnen is een expertise en een tijdrovend onderdeel van het horeca vak.
Het vraagt om maatwerk, passend bij jouw horecaonderneming.
Moeite met of geen tijd voor het samenstellen van bijvoorbeeld een wijnkaart, wijnarrangementen of wijnbeschrijvingen? En wil jij je als horecaondernemer op het gebied van wijn onderscheiden van de rest? Zonder een sommelier in dienst te hoeven nemen?
Chantal, als onafhankelijk wijnconsulent, regelt al jouw wijnzaken!
Wijntraining voor horecapersoneel
Omdat het geven van een passend wijnadvies een belangrijk onderdeel vormt van de serviceverlening voor uw gasten, verzorg ik trainingen op maat voor uw horecapersoneel.
Uw eigen wijnkaart loopt hierbij als rode draad door de trainingen. Na afloop van de training hebben uw medewerkers een goede kennis van wijn en uw gasten genieten van de juiste wijnen bij hun gerechten. Kortom, een uitstekende boost voor uw wijnomzet!